Balinese wellness massage

AYUPRANA

 
 


Wat is een Balinese massage?

De Balinese massage is een van de bekenste massagevormen in Azie. Een Balinese massage was in het verleden een onderdeel van een 40 dagen durend wellness ritueel, gegeven aan de bruid voor de trouwdag.

Een Balinese massage maakt gebruik van een combinatie van zachte druk, acupressuur en aromatherapie oliën om de stroom van bloed, zuurstof en "Qi" (energie) rond je lichaam te stimuleren, en brengt diepe ontspanning en wellness. Een oude techniek, Balinese massage maakt gebruik van diverse technieken, waaronder de huid rollen, kneden en strelen, acupressuur en reflexologie, essentiële oliën ontspannen en kalmeren je.

Balinese massage is een strenge en luxe spa-behandeling en geweldig om te kiezen als je een verscheidenheid van massage technieken wilt ervaren, voelen en ontspannen en geestelijk vernieuwend op hetzelfde moment. Balinese massage is gerelateerd aan de Ayurveda. Het is een ontspanningsmassage, deze behandeling zal de bloedsomloop stimuleren.


Waar is een Balinese massage goed voor?

Balinese massage is een zeer effectieve behandeling voor sportblessures. Balinese massage is bedoeld om een breed scala van aandoeningen te verhelpen, zoals migraine, spier- en gewrichtspijn, slaapstoornissen, stress, angst of depressie, maar ook allergieën en ademhalingsproblemen zoals astma. Het gebruik van olie is rustgevend en sensueel en laat je je ontspannen en sereen voelen.